Friday, May 18, 2012

Filme Video - Filme Gratis: „Men in Black 3 va fi ori genial ori foarte prost”, spune regizorul filmului

Revista Empire a stat de vorbă cu Barry Sonnenfeld, regizorul lui Man in Black 3, şi cu specialistul în machiaj al producţiei despre ce a însemnat să lucreze la această continuare, mai ales luând în considerare timpul scurt de producţie şi faptul că nu au avut un scenariu terminat.

„Am ştiut încă de când ne-am apucat de filmări că ultima parte a scenariului nu este gata”, a spus Sonnenfeld. „A fost oare o decizie responsabilă să continuăm lucrul în aceste condiţii? Răspunsul este că, dacă filmul are succesul pe care mă aştept să îl aibă, va fi ok, chiar genial, ce am făcut. Dar dacă va ieşi foarte prost, atunci pot spune că ideea a fost neinspirată”, a explicat el.

Backer a dat şi el câteva lămuriri în ceea ce priveşte ritmul haotic de lucru de pe platourile de filmare şi mărturiseşte că a a fost surprins, totuşi, de calitatea filmului, în ciuda condiţiilor de lucru: „A fost o producţie plină de neprevăzut. Am avut un scenarist care lucra de fapt în echipa de sunetişti şi care scria replicile cu câteva clipe înainte ca ele să fie rostite de actori. Nu cred că asta este o modalitate potrivită de a face un film. Am văzut însă câteva secvențe needitate ale peliculei şi am fost contrariat cât de bine a ieşit totul”, a spus el.

Men In Black 3 îi are în distribuţie pe Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Alice Eve, Emma Thompson şi Nicole Scherzinger. Lansarea în România va avea loc pe 25 mai 2012.

No comments:

Post a Comment