Friday, May 18, 2012

Filme Video - Filme Gratis: 9 apariţii sexy în filmele verii

Nu există blockbuster care să nu beneficieze şi de farmecele unei "apariţii" pline de sex-appeal. Într-o vară plină de mega-producţii, ne-am cam pierdut printre actriţe celebre pentru frumuseţea lor, prin urmare selecţia de mai jos a fost făcută mai degrabă în funcţie de gusturile personale ale autorului.

Scarlett Johansson/The Avengers
Nu mai e mult până pe 4 mai, când o vei putea vedea pe Johansson în rolul Văduvei negre în filmul cu supereroi care-i reuneşte pe Iron Man, Thor, Hulk şi Căpitanul America. Deja foarte lăudat, The Avengers a beneficiat şi de pe urma mişcărilor flexibilei Johansson, căci Văduva neagră este expertă în tot felul de arte marţiale.

Emma Stone/The Amazing Spider-Man
Dacă ne uităm la poză, Emma Stone este cât se poate de credibilă în rolul unei eleve de liceu, Gwen Stacy, de care este atras Peter Parker, cel ce va deveni, în urma unei muşcături de păianjen, supereroul Spider-Man. Sperăm doar că între Gwen şi Peter lucrurile vor merge mai bine decât relaţia din trilogia lui Sam Raimi cu Tobey Maguire în rolul principal.

Charlize Theron/Snow White and the Huntsman
Unii se vor duce la acest film pentru Kristen Stewart, dar noi o să mergem pentru frumoasa Charlize. Rolul negativ al redutabilei Ravena, regina care vrea să rămână veşnic tânără şi frumoasă devorându-i inima "delicatei" Albă ca Zăpada (ghilimelele se justifică după ce vezi armura din poster), a făcut-o pe Theron să refuze o colaborare cu Clint Eastwood.

....

No comments:

Post a Comment