Friday, May 18, 2012

Filme Video - Filme Gratis: Franciza Men In Black se pregăteşte de reboot?

Regizorul lui Men in Black III, Barry Sonnenfeld, a declarat într-un interviu acordat MTV că povestea lansată pe marile ecrane în 1997 a fost de la bun început gândită ca o trilogie, iar cel de-al treilea film va răspunde oricăror întrebări neacoperite de primele două filme ale seriei.

„Ceea ce este grozav la Men In Black III este faptul că închide definitiv trilogia şi răspunde unor întrebări pe care nici nu ştiai că vrei să le pui; te emoţionează, te întristează şi te bucură”, a explicat el şi a adăugat: „Ar putea de asemenea trimite şi la un reboot al francizei”.

Dacă Men In Black III se va dovedi un remarcabil un succes de casă, studiourile Columbia Pictures vor dori fără îndoială să continue franciza. Însă, potrivit declaraţiilor lui Sonnenfeld, cea mai indicată cale de continuare a seriei este chiar relansarea acesteia. Ar putea duce această decizie la dispariţia din distribuţie a lui Will Smith, Tommy Lee Jones şi Josh Brolin? Puţin probabil, conform spuselor regizorului: „Dacă interpretarea ideii de reboot a următorului film Men In Black este aceea că vor rămâne în film doar extratereştrii, ei bine, nu este cea corectă”, a ţinut să menţioneze acesta.

No comments:

Post a Comment