Friday, May 18, 2012

Filme Video - Filme Gratis: Iată extratereştrii din Men in Black 3!

Agenţii J şi K se întorc pe marile ecrane în Men in Black III, iar o parte din avalanşa de extratereştri pe care vor trebui să o oprească s-a strâns recent pe platourile de filmare, pentru a se alinia într-un cadru fotografic alături de creatorul lor, specialistul în efecte speciale şi make-up artist-ul Rick Baker. Dacă nu vrei să strici surpriza apariţiei ieşite din comun a extratereştrilor, atunci poţi ocoli imaginile din galerie, preluate de pe ComingSoon.com.

Baker, un nume celebru în industria cinematografică, cu şapte premii Oscar la activ, şi-a propus ca în această parte a seriei să introducă în scenă o serie de extratereştri „retro”, pentru a se mula mai bine pe scenariul filmului, în care se foloseşte întoarcerea în timp. Omuleţi verzi cu capete gigant, monştri păroşi cu cleşti în loc de mână şi semisfere în loc de cap sau creaturi supradimensionate ale lumii acvatice, sunt extrase parcă dintr-un film vechi de categorie B.

Antagonistul acestei pelicule este Boris, personaj interpretat de Jermaine Clement, prezent în fotografiile de mai jos alături de Baker. Din aventura ce-l trimite pe Agentul J (Will Smith) în anii ’60 pentru a-l întâlni pe Agentul K (Josh Brolin) în tinereţe şi a evita o catastrofă mai fac parte actorii Tommy Lee Jones, Emma Thompson, Alice Eve şi Bill Hader. În film va juca şi Nicole Scherzinger, iar Lady Gaga va avea şi ea o scurtă apariţie.

Lansarea lui Men in Black 3, filmat în 3D şi regizat de Barry Sonnenfeld, cel care s-a aflat şi la cârma primelor două filme ale seriei, va avea loc în România pe 25 mai 2012.

No comments:

Post a Comment